Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

České buchty s povidly

Teplá pocukrovaná buchta – to je jako z pohádky o Honzovi! Tyto jsou voňavé, vláčné a naplněné povidly. Jsou z kynutého těsta, které je pro tradiční plněné české buchty a koláče nepochybně nejlepší.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 30 min

110 min (80 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 9. 2023 22:53

Suroviny pro 30 kusů

30 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 537 kJ / 3 235 kcal
Bílkoviny77,71 g
Tuky108,33 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 694 mg
Sodík 928 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy478,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 9. 2023 08:35

:-)<3:yes::yes: krásné jako od babičky, také je máme rádi :-K

Hella Hella (moderátorka)

22. 9. 2023 23:56

Miluji tuhle českou klasiku ! :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, droždí, sůl, mléko, kůra citronová, cukr vanilkový, vejce, máslo, povidla švestková, rum

TopRecepty.cz

České buchty s povidly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOvEO