Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černé řezy s vanilkovým krémem a šlehačkou

Oblíba hrnkových receptů je bezpochybně v jejich jednoduché přípravě. To ale neznamená, že moučník nelze skvěle vymazlit krémem a zdobením. Přesně jako v tomto receptu. Pokud se vám při pohledu na fotku sbíhají sliny, tak směle do přípravy.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 7. 2023 09:15

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 714 kJ / 3 995 kcal
Bílkoviny67,83 g
Tuky152,33 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 693 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy574,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hrnek 250 ml.

Kdo chce, může natřený korpus před zdobením posypat strouhanou čokoládou. Měla jsem půl Margot.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 1. 2024 21:15

Yarushka: :-)děkuji za komentář, je to úplně jedno, záleží na tom jak to časově lépe vyhovuje, na chuť to nemá vliv :-K přeji ať se podaří a krásný večer :-K

Yarushka

25. 1. 2024 21:05

Maruško, prosím, je lepší upéct den předem nebo čerstvé ? Mám recept v oblíbených už dlouho, chodím na něj mlsat očima :-D a teď bych ráda řezy upekla na oslavu narozenin.. jak to vidíte? Děkuji za odpověď. J.:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 7. 2023 22:01

Nadja: :-)děkuji za komentář ale fakt neznám odpověď - recept jsem dostala před cca 25 roky , použitý mnohokrát ale tehdy jsem po rom nepátrala a dnes se nemám koho zeptat. Pikao je tuba
zahuštěnéjo plnotučného mléka s kakaem , bez Eček a chuť poznáš když si ho prostě koupíš a ochutnáš - nedovedu popsat.;-) Hezký zbytek večera a dobrou noc :-K

Nadja Nadja

16. 7. 2023 21:42

Maruško, jakou roli hraje v těstě ocet? Chápala bych, pokud by tam byla soda.....
A pikao - jakou má příchuť? Nikdy jsem ho nekoupila - vždy jen Salko a Jesenku.
Řezy vypadají skvěle, hned bych ochutnala.

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 7. 2023 18:21

Anna Kocikova: :-) Opět děkuji Drahuško za komentář, já měla zbytek margotky v lednici tak jsem ji chtěla spotřebovat , nemusí tam být ;-) nemám ráda máslové krémy tak se snažím vymyslet jiné, zapomněla jsem uvařit předem Pařížskou šlehačku tak jsem zkusila jinak a byla skvělá, ani to nikomu nepřišlo divné, :-D Hezký zbytek dne :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 7. 2023 17:52

Řezy jsou moc hezké:-KMaruško,mě vždy dostanou ty tvé krémy,mňam:-Q
Já dávám pro snadnější strouhání Margotku nebo čokoládu cca na 15 minut do mrazáku:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 7. 2023 11:25

zdenka.s: Zdeničko moc děkuji, od Tebe mne to vždy potěší :yes::-K Krásný den

zdenka.s zdenka.s

16. 7. 2023 11:09

Marie Svarcova: luxusní,Maruško ,od Tebe ostatně jako vždy 👍👍👍👍🐝🥀

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 7. 2023 10:14

zuzi777a (moderátorka): :-)děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

16. 7. 2023 10:08

Margotka na posyp je super nápad. Jdu se mrknout, jestli mám šlehačku. Na něco takového mám zrovna mlsnou!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, cukr krupice, sůl, voda, olej, esence vanilková, ocet, tvaroh, smetana, smetana, pikao

TopRecepty.cz

Černé řezy s vanilkovým krémem a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYZ9Q