Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehké sušenky do pistole

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2009 06:21

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 943 kJ / 3 571 kcal
Bílkoviny18,57 g
Tuky208,07 g
Vláknina4,63 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 21 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy403,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

6. 10. 2023 11:03

cathleen (moderátorka): Ano, stačí :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 10. 2023 10:09

Co já se takový recept nahledala! Díky! :-* Prosím, při jaké teplotě je pečeš, stačí 180 °C?

zizala zizala

7. 11. 2013 14:03

magdalenka: :-O To jsem tedy blázen, já dělám do pistole několik druhů, líbí se mi, že je to hned hotové. S úspěchem dělám i tzv. linecké třené, neumím tvarovat ručně stříkacím sáčkem, aby byly všechny tvary hezké a stejné, tak tohle je pro mne velká pomoc :-8:yes: Já mám takový ten obyčejný kovový pákový lis.
http://www.ceskysikula.cz/lis-na-testo-universal-2...

magdalenka magdalenka

7. 11. 2013 13:58

zizala:ani mne to nejde...:-)) u mňa to bude asi rukami. :-)) dva-trikrát som skúsila, nervy sa mi pocuchali z toho. Možno je dôležitá teplota tuku, istá skúsenosť a pod. Bojím sa, že aj tú pištoľ som vyhodila, dlho bola schovaná v útrobách špajze...:-))

zizala zizala

7. 11. 2013 13:53

jiřka: Tak to je mi líto. Někdy se mi to stane u první sušenky, jak píšu v komentáři níž. Pak už jde všechno normálně. Nevím, kde může být problém :-8:-S

jiřka

7. 11. 2013 12:54

já už mám lis na těsto dva roky a bez úspěchu se ho snažím používat.
sušenky mi nikdy nepřilnou k plechu ani když je suchý,studený,ani když je namazaný 100procentním tukem.z lisu je musím oddělit nožíkem.
maximálně upeču jeden plech a protože se s tím nechci trápit hážu zbytek těsta se vztekem do koše.

Wikki

24. 11. 2012 18:10

sušenky jsou dobré, ale příště dám méně másla.Trochu se roztekly;-)

zizala zizala

17. 3. 2012 19:46

Dana: Někdy se mi to stane u první sušenky. Těsto by mělo být v pokojové teplotě a naopak plech studený, aby k němu těsto lépe přilnulo. Zkuste lis zmáčknout dvakrát po sobě, první sušenka bude sice větší (lze ji vrátit zpět k ostatnímu těstu a znovu vylisovat), ale pak už by měly jít sušenky normálně sázet.
Dejte vědět, zda se nakonec povedlo :-K

Dana

17. 3. 2012 19:34

Dobrý den, chci se zeptat dělala jsem sušenky ale nemohu je dostat z lisu. Vytlačím ale na plechu nemám nice :-(.Asi dělám něco špatně.

zizala zizala

22. 12. 2011 11:30

zviratko21: Jéje, moc děkuju za vyzkoušení a mám velikou radost, že chutnalo :-):-K:-K

zviratko21

22. 12. 2011 08:46

Opravdu výtečné cukroví. Jemné, křehké - rozplývá se na jazyku :-)

Jana82 Jana82

31. 10. 2011 20:05

Zítra vyzkouším v práci. Hledám nějaké nové druhy cukroví.

zizala zizala

4. 11. 2010 17:10

Suzanna: maizena je v původním receptu, já s úspěchem používám gustin ;-)

suzanna

4. 11. 2010 13:08

Jééé já si nedávno koupila pistoli a hledám recepty, při kterých ji využiji. Super, tohle určitě vyzkouším:yes: Jen prosím tě, zizalo, můžu použít místo maizeny solamyl nebo gustin? Ty doma určitě mám, ale u maizeny si nejsem jistá. nebo raději nenahrazovat a koupit maizenu?

zizala zizala

4. 11. 2010 11:01

Těším se na případné fotečky ;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: susenky z lisu na testo těsto na sušenky stříkané sušenky pistole na cukroví sušenkové těsto těsto do pistole lis na sušenky lis na těsto recepty cukroví z pistole pistole na těsto lis na těsto universal sušenky z lisu těsto do lisu na sušenky maizena čím nahradit lis na těsto recept cukroví do pistole těsto do lisu sušenkové cukroví těsto na sušenky do lisu universal lis na těsto

Suroviny: mouka polohrubá, škrob kukuřičný, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Křehké sušenky do pistole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RwQ