Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 8. 2009 16:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 293 kJ / 787 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky7,00 g
Vláknina76,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hodí se k těstovinám, do omáček, k masům apod.

Tím že se dává horký olej napomůže delší trvanlivosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2009 18:11

:-O:-O hooodně zajímavé!:yes:

allis

26. 8. 2009 18:54

To je dobrý nápad s tou solí, moc děkuju za radu :-):-)

magdalenka magdalenka

26. 8. 2009 18:52

Ja som sušila prvý rok paradajky na nakladanie...v sušičke..na slnku mi chytili pleseň, keď sa ochladilo...Špagetka, ty sa teda otáčaš pri tom zaváraní a nakladaní...obdiv!

spagetka spagetka

26. 8. 2009 18:47

Allis - na fotce vidíš, kolik jsem toho měla - 3 skleničky od jogurtu (200g), 1 od křenu( 140 g) a od feferonek - 320g, jinak - upřímně - ty oleje smíchám asi 125 ml každého a zahřívám tak, že na dno pánvičky nebo rendlíku dám pár zrnek soli, naleju olej a jakmile vidím že sůl jakoby pění, okamžitě odstavím. Jinak množství oleje odhaduju, když tak přidělám, ale pokud zbude, tak se dá normálně použít ;-)

allis

26. 8. 2009 18:30

Špagetko, prosím tě, kolik tak je z 1,5 kg rajčat? Recept zní zajímavě, moc zajímavě, zvlášť někomu, kdo miluje sušená rajčata :-)
A jeden dotaz - přece když oleje smíchám, můžu je ohřát dohromady, ne?

A ještě jeden - co je k bodu varu, jak poznám, že je olej dost horký a ještě se nepřepaluje?
Díky za info :-)
Allis

spagetka spagetka

26. 8. 2009 18:08

janka - souhlas, ale stojí to za to ...:-p;-):-p

pipre pipre

26. 8. 2009 18:04

Moc zajímavý recept a chuťově to vypadá moc dobře!:-) Bodík 1.:yes:

Jana Pá

26. 8. 2009 17:40

Tak já se přiznám - sušila jsem 2,5 kg rajčat - bylo to 10 ks plechů na sluníčku v pátek celý den tj.10 hod., pak jsem to "šla;-(" naložit tj. 1 skleničku s bazalkou,1 skleničku s fereronkama a další sklenička zůstala;-(, nebylo co naložit:-O) a to ještě chci zkusit s česnekem, ale tak vám nevím, nevím:-O, jak se říká, práce jako na kostele a výsledek je to takové malé, sice milé a dobré, ale ty "nervy" moje-copak nám z toho vyleze:-O Je to dobré určitě,ale pro šikulky a tam se už já "neřadím";-):yes:asi ta paprika přidala více, že:-?:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit sušená rajčata cherry rajčata recepty jak naložit papriky jak naložit rajčata nakládání paprik papriky v oleji recepty z rajčat a paprik cherry rajcata nakladani nakládaná sušená rajčata nakládaná cherry rajčátka rajčata cherry jak naložit sušené rajčata nakládaná cherry rajčata cherry rajčata susena rajcata recept sušení rajčat na sluníčku sušená rajčata jak použít sušení schery rajčat nakladani cherry rajcat cherry rajčata recept

Suroviny: rajče cherry, paprika čerstvá bílá, bazalka čerstvá, rozmarýn, olej slunečnicový,

TopRecepty.cz

Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Rn0