Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem

Pokud patříte k milovníkům receptů s mrkví, bude pro vás tento pokrm to pravé. Mrkev dodá kuřecímu masu nasládlou chuť a černé pivo zase lehkou vůni. Nejvíce nám tento oběd chutná s hranolky pečenými v troubě.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

28. 3. 2023 17:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 443 kJ / 345 kcal
Bílkoviny4,48 g
Tuky9,09 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy50,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pánev jsem použila Wok.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, mrkev, kmín drcený, koření na kuře, vývar zeleninový, pivo černé, cibule, máslo, sůl, pepř, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxYj0