Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langošáky

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 10 min

70 min (60 min příprava + 10 min tepelná úprava)

8. 2. 2023 22:19

Suroviny pro 10 kusů

10 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 997 kJ / 3 345 kcal
Bílkoviny92,16 g
Tuky123,95 g
Vláknina27,32 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 7,26 g
Sůl17,97 g
Sacharidy455,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji krásnou dobrou chuť!

Nehledejte v tomto receptu klasického langoše ze stánku. Tyto jsou texturou hodně "hedvábné", velmi syté a dají se využít i jako klasické pečivo. Můžete na ně použít zakysanku s česnekem a pažitkou, případně tvaroh s povidly. Verzí je mnoho.

Inspirací mi byly všechny možné druhy receptů na klasické langoše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mléko plnotučné, droždí sušené, majonéza, smetana zakysaná, jogurt bílý, vejce, sůl, cukr krupice, česnek, olej, sůl, koření oregáno, olej, sýr eidam, kečup sladký, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Langošáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOmLB