Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po bretaňsku

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování masa

160 min (40 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

5. 2. 2023 14:23

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 053 kJ / 2 164 kcal
Bílkoviny16,57 g
Tuky227,48 g
Vláknina3,41 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 4,10 g
Sůl10,23 g
Sacharidy11,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

10. 12. 2023 21:17

Alamatej: děkuji:-K

Alamatej

10. 12. 2023 17:55

Trošku náročnější, ale moc dobré.

RubyRom RubyRom

5. 2. 2023 21:03

Marie Svarcova: Děkuji, ráda dělám králíky na hodně způsobů a tento byl fakt skvělý. Příští víkend bude další. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 2. 2023 19:54

:-)<3:yes::yes: to je nádhera, už bych zase potřebovala dostat králíka :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: králík, slanina, máslo, víno bílé, cibule šalotka, mrkev, česnek, bobkový list, tymián čerstvý, sůl, pepř, smetana na vaření, žloutek

TopRecepty.cz

Králík po bretaňsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYgxX