Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kovářské kotlety z polské kuchyně

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min +marinování

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, +marinování)

28. 1. 2023 09:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 422 kJ / 340 kcal
Bílkoviny14,43 g
Tuky18,72 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 487 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy27,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Polská kuchyně, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, hořčice, med, sůl, pepř mletý, cibule, vejce, strouhanka, sádlo, majonéza, kečup pikantní, sýr gouda

TopRecepty.cz

Kovářské kotlety z polské kuchyně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Rgx7