Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta pod čepicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 1. 2023 15:48

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 787 kJ / 2 817 kcal
Bílkoviny262,40 g
Tuky164,27 g
Vláknina25,67 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 5,17 g
Sůl12,70 g
Sacharidy64,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rajčata mám domácí sterilované, ale jsou moc dobré i italské v konzervě z Lidlu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kotleta, tatarská omáčka, hořčice, kečup sladký, cibule, česnek, rajče sterilované, slanina anglická, žampióny, kapary, sýr, paprika sušená pálivá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kotleta pod čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRvB