Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rostbíf s chřestem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 8. 2009 20:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 333 kJ / 1 275 kcal
Bílkoviny170,48 g
Tuky64,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 441 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy2,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel Šusták

4. 2. 2014 13:40

Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.

maxmilian

17. 8. 2013 05:13

.já také ne..:myslím ten chřest nemusim

...:

Vladimír Šmejkal , šefkuchař

23. 5. 2013 20:41

Tomuto říkám špatně upečený roastbeef :-) a hodně divný chřest :)

...

17. 9. 2010 21:09

maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 8. 2009 21:24

No, pohádka:-p:yes:Vypadá to opravdu moc dobře:yes:

pipre pipre

20. 8. 2009 21:08

Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohou:-*Bodík:yes:

vybusna vybusna

20. 8. 2009 21:00

maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...

Marta Marta

20. 8. 2009 20:35

nádhera a pěkný recept:-p:yes:

Patricie

20. 8. 2009 20:29

To je moje gusto:yes::yes:+:-))

maris maris

20. 8. 2009 20:25

Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém;-)

Pejli Pejli

20. 8. 2009 20:18

Nádhera sidero :yes:

sidera

20. 8. 2009 20:14

Já maso také polévám olejem, :-S napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk :-*

vybusna vybusna

20. 8. 2009 20:07

davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 8. 2009 20:07

Nádhera!:yes::yes: Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept

Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rostbíf s chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqN5