Tagliatelle boscaiola
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 292 kJ / 2 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,71 g |
Tuky | 10,06 g |
Vláknina | 57,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 545,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fotografie je pouze ilustrační, byl to dnešní oběd volně inspirovaný receptem výše. Použila jsem sušené bylinky a žampiony z konzervy. Při použití čerstvých surovin vypadá trochu jinak.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2022 15:26
16. 7. 2014 18:52
je to určitě dobré, ale kde je boscaiola?
Boscaiola jsou speciálně připravené houby.
Pokud by jste chtěla vědět jak se připravují tak mě napište.
A cibule s česnekem se nechá jen zapěnit tak asi 1min.
Pak bude mít pokrm zcela jinou chuť.
20. 8. 2009 19:54
20. 8. 2009 16:05
20. 8. 2009 16:05
20. 8. 2009 15:45
20. 8. 2009 15:23
20. 8. 2009 14:17
Přesně tak. Tady není moc co vařit, tak stačí i ta čtvrthodinka, nicméně ta boloňská, co tu mam, ta chce hodně času. Čim víc, tim líp.
20. 8. 2009 14:11
20. 8. 2009 14:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 7 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 24 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: tagliatelle se žampiony špagety boscaiola co jsou tagliatelle těstoviny tagliatelle polreichovy recepty togliatelle špagety tagliatelle těstoviny se žampiony togliatele tagliattele těstoviny boscaiola taliatele tagliatelle s žampiony tagiatele tagliatelle těstoviny domaci tagliatelle italské tagliatele tagliattelle domácí tagliatele boscaola
Suroviny: tagliatelle, žampióny, cibule, česnek, rajče sterilované, petrželka, bazalka čerstvá, koření oregáno, olej olivový, sůl, pepř, bazalka čerstvá
Tagliatelle boscaiola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/860o
10 názorů