Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínové "fondue"

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2009 20:31

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jídlo jsem viděla v nějakém časopise, už si nevzpomenu v jakém, tam se Hermelín rozpékal v troubě.

Moc se mi to líbílo, tak jsem chtěla vyzkoušet, je to opravdová rychlovka např. pro nečekanou návštěvu a ještě když vše na talíři pékně upravíme, tak vypadá hezky a bude to rychlé a netradiční pohoštění.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

30. 1. 2010 11:11

Veroniko, věř, že někdy dlouho uvažuju, jak recept pojmenovat, aby byl výstižný a něco o jídle napověděl a taky skrz vyhledávaní. Někdy se to podaří lépe, někdy má někdo výhrady. Tady jsem použila název, jaký byl v časopise;-)Tak pro klid v duši jsem název poupravila na "fondue".

zizala zizala (moderátorka)

29. 1. 2010 19:14

Veroniko, to je věc názoru. Roztavený sýr to je a namáčí se do něj různé pochutiny...co na tom, že trošku netradičně, vždyť nikdo netvrdí, že to je klasické fondue ;-)

Veronika

29. 1. 2010 18:38

A proč se to jako jmenuje hermlínové fondue? Fondue to nepřipomíná ani hooodně vzdáleně:-!:-!:-!

bazalka

20. 8. 2009 16:07

Dobře, tak jak myslíte.;-) Škoda, že tu není možnost uložení do více kategorií, tj. podle volby autora do "Sýry i MT, Předkrmy...apod." Pak by bylo i vyhledávání jednodušší. Hezké odpoledne. :-)

Merylas Merylas

20. 8. 2009 15:37

Bazalko, uvažovala jsem do jaké kategorie tohle zařadit, ale v MT by to asi nikdo nehledal, třeba já bych hledala jen v sýrech, tak proto jsem to tak zařadila a dá se to dělat různě. Recept jsem poupravila;-)

bazalka

20. 8. 2009 12:16

Irisko, já čtu pozorně. Tenhle recept jsme dělali, jako studenti, před 30ti lety na běžné pánvičce a běžném vařiči, pokud byla k dispozici trouba, tak v troubě nebo remosce.
Ale tady je popsán přesný postup pro MT, proto si myslím, že by bylo lepší zařadit do této kategorie.
Merylas, díky za připomenutí a modernizaci receptu.
Dávám bod, protože znám. :yes::-)

Iriska Iriska

20. 8. 2009 11:31

bazalko, přečti si to ještě jednou a pomalu. Dá se to dělat i v troubě, tak proč kategorie MT?
Merylas, uloženo v oblíbených s velkým bodíkem. Vypadá to skvěle a je to určitě zajímavější pohoštění než smažená vajíčka s hořčicí.:yes::yes: +

bazalka

20. 8. 2009 11:25

Příjemné, jen bych změnila kategorii na MT. Já koukala, co asi udělám s tím mikrotenem....jestli vařit ? A ona mikrovlnka. :-D:-D Já ji nemám a ani nechci, ale je to pěkné.:yes::-)

maris maris

20. 8. 2009 11:12

Moc se mi líbí, už je v oblíbených :yes:+

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 8. 2009 07:13

Opravdu to vypadá chutně i jen na té fotce, a co teprve v reálu, když se zapojí i čichové buňky!:-O:yes::yes:+
Dávám si do oblíbených:-)

pipre pipre

19. 8. 2009 23:29

Také se přidávám k ostatním- prostě krása!:yes::yes:

Patricie

19. 8. 2009 22:20

Jasně že bod - jako hrom:yes:

Patricie

19. 8. 2009 22:19

Magdalenka už to řekla všechno. Krása, krása:yes::yes::-)):-)):-))

magdalenka magdalenka

19. 8. 2009 20:37

Maruško, nádhera, fotky ako do katalógu...receptík veľmi zaujímavý...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jaký sýr na fondue sýry na fondue sýr na fondue jak dělat fondue hermelín v troubě fondue syry jak připravit fondue co je fondue fondue recepty jaké sýry na fondue slané fondue fondue syr fondue co nachystat návštěvě zapečený hermelín v alobalu recept na fondu netradiční pohoštění hermelín v mikrovlné troubě sýry fondue fondue na sýr

Suroviny: sýr hermelín, šunka, sýr tvrdý, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, pórek, okurka salátová, pažitka, bazalka čerstvá, petrželka, tyčinky slané, víno hroznové

TopRecepty.cz

Hermelínové "fondue"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZRn