Domácí toastový chléb
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 033 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 42,36 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 366,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tuto dávku jsem použila formu na biskupský chlebíček 30x11x7 cm.
Chléb je výborný i třetí den :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2023 12:53
Marie Svarcova: Děkuji 🙂 za mou celou rodinu naprosto nejlepší chléb,který jsem kdy upekla.Delam každý týden a je opravdu výborný i druhý den.Ted jsem vyzkoušela i špaldovou hladkou a naprosto vynikající.
10. 1. 2023 10:17
Marie Svarcova: vím, že spousta lidí se s tím nechce matlat protože to díky kynutí dlouho trvá, ale opravdu stojí za to, je moc dobrý. My už kupovaný néé
10. 1. 2023 09:57
recept i foto se mi moc líbí - určitě udělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 35 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 48 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 50 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, droždí čerstvé, voda, sůl, máslo, vejce
Domácí toastový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kR1j
3 názory