Japonská polévka
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Vaří šéfkuchař - japonská kuchyně
Polévka je dobrá, ale je jí hodně. Já jí dělám z 1/2 kuřete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2014 18:36
MiLí:asi ano, ale k rámenu to má daleko....asi jak z Prahy do Tokia
14. 6. 2012 17:10
To má být jako napodobenina rámenu?
12. 9. 2010 17:28
Už jsem dělala taky polévku z jednoho kuřecího stehna a bylo to opravdu výborné.Tak bych ho zkusila na tento způsob.+1
12. 9. 2010 17:16
Vypadá to dobře,určitě vyzkouším.Jen se přikláním k názoru JanyR.
18. 8. 2009 14:30
18. 8. 2009 12:01
Když mi by bylo neskutečně líto vařit na to celé kuře, ale určitě bych to zkusila i z drůbků. Co bych taky dělala se 3 litry polévky? Maso se dá obrat i z drobů a nám by to stačilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: japonská kuchyně recepty japonská kuchařka japonské recepty recepty japonské kuchyně recepty japonská kuchyně japonska kureci polevka japonské moučníky japonská kuchyně recept na japonskou polévku japonská kuchyně - recepty japonske kuře japonský moučník recepty z japonska kuře po japonsku japonská kuchyně-recepty japonská nudlová polévka japonská kuchyně recept japonska polivka japonska veprova polevka japonská zeleninová polévka
Suroviny: kuře, zelenina kořenová, šunka, vejce, nudle vlasové, sůl
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
6 názorů