Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chléb, těsto z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 130 min Doba tepelné úpravy: 40 min doba přípravy se odvíjí od délky programu pekárny a může se lišit

170 min (130 min příprava + 40 min tepelná úprava, doba přípravy se odvíjí od délky programu pekárny a může se lišit)

29. 12. 2022 16:39

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 947 kJ / 4 050 kcal
Bílkoviny122,80 g
Tuky45,42 g
Vláknina40,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy767,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou ale dělám chléb z půl kila a bohatě stačí :)

Délka postupu je rozdílná, podle programu pekárny já mám 100 minut na pekárně + 30 minut kynutí na plechu a 40 minut pečení :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jaela jaela

29. 12. 2022 20:05

magdalenka: ano, péct 15 minut na 225 stupňů a 25 minut na 200 stupňů jak je to v postupu :)

magdalenka magdalenka

29. 12. 2022 19:33

Za 40 minút sa upečie chlieb z 1 kg múky? Ďakujem za odpoveď.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, voda, kmín celý, sůl, droždí, olej, cukr, vejce, kmín celý

TopRecepty.cz

Domácí chléb, těsto z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRRBl