Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stonožka

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 8. 2009 18:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie26 501 kJ / 6 334 kcal
Bílkoviny175,38 g
Tuky307,11 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,39 g
Sodík 1,75 g
Sůl3,91 g
Sacharidy714,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

18. 8. 2009 09:23

aha teraz som si precitala recept....no tak, tobude predsa len ako pise sodovka...hadam, ze podla receptu sa maju upiect vlastne dve rolady:-?
hm...no ja by som aj tak radsej urobila puncovinu...je tvarnejsie pracovat s nou.

Hella Hella (moderátorka)

18. 8. 2009 00:43

No právě, chtěla jsem jen upozornit, že vzhledem k tomu, že "tělo" vypadá, že je z celé rolády, pak tedy musí v receptu chybět další ingredience na tu hlavu. Anebo ta roláda je překrojená na větší a menší kus. Ale podle obrázku to není pravděpodobné.

vybusna vybusna

17. 8. 2009 23:21

nebude ta hlava z normalnej puncoviny? upiect piskot rozmrvit ho, pridat lekvar, rum, kokos, zbytky kremu a vytvarovat hlavu, pride mi to sikovnejsie, ako tocit roladu z druhej strany.

Sodovka Sodovka

17. 8. 2009 23:17

I já jsem přemýšlela z čeho je hlava. Když jsem se lépe podívala na fotku, tak si myslím, že hlava je taky z rolády. To znamená, že na stonožku je zapotřebí upéct 2 rolády. Jedna klasická roláda je na tělo. Druhou roládu (na hlavu) je zapotřebí naplnit a stočit z kratší části - aby byla roláda větší= macatější. Část této rolády odkrojíme na hlavu a zbytek sníme, nebo uděláme nějaký další dort. Třeba květináč nebo půllitrák na pivo. Roládu na tělo stonožky točíme klasicky – po délce. Hanko, je to tak? :-)) Postup by bylo vhodné doplnit - upřesnit.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 8. 2009 23:25

Hani, moc hezké a roztomilé:-)):yes:

jollka jollka

15. 8. 2009 21:28

:-p:-D:yes:

Hella Hella (moderátorka)

15. 8. 2009 20:55

No to je tedy kus! Z rolády je tělo a z čeho je hlava? Nicméně - bodík letí.

Radovka

15. 8. 2009 19:54

Peču hodně,ale na takové zdobení nemám trpělivost ani fantazii.Moc pěkné:yes::-p.

Jikotka Jikotka

15. 8. 2009 18:43

To sis určitě udělala k svátku co ? Tak ti přidám gratulaci a bodík,stonožka je opravdu parádní...:yes::yes::yes::-D

pipre pipre

15. 8. 2009 18:32

Jééé, to je hezké :-)..Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort stonožka roláda stonožka marcipánový dort stonožka stonožka dort stonožka z rolády recept na punčovinu jak upéct marcipánový dort punčovina recept marcipanova stonožka roláda jako stonožka stonožka z marcipánu dort stonožka z rolády marcipanové pivo recept punčovina stonozka s marcipanu postup na dort stonozka marcipanova stonozka postup dort pivo z marcipanu dort prasečí hlava dorty stonožka

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, mléko, cukr, pudink, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, med, olej, voda, mandlové aroma

TopRecepty.cz

Stonožka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZVyJ