Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso v milánské omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

9. 10. 2022 08:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 942 kJ / 464 kcal
Bílkoviny51,23 g
Tuky13,59 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy28,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, sůl, pepř mletý, olej olivový, cibule, česnek, pasta rajčatová, rajče cherry, cukr, koření oregáno sušené, rajče sušené v oleji, sýr strouhaný, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v milánské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2RgA