Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová savojská polévka

Hodnocení receptu je 3,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

31. 8. 2022 21:43

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 483 kJ / 833 kcal
Bílkoviny11,18 g
Tuky50,64 g
Vláknina20,65 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy75,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

12. 1. 2024 14:51

zase jiná, ale dobrá bramboračka. Měli jsme jí dnes k obědu. Jen jsem nevydržela a přidala jak majoránku, petrželku a česnek <3:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 8. 2023 08:47

:-)<3:yes::yes::-K

Petra Dvor. Petra Dvor.

29. 1. 2023 15:05

Polévka je výborná a rychlá :-)

bofinka

7. 9. 2022 15:50

Savojska bramborova polevka je variabilni pojema a s bramborami, ktere jsou zakladni surovinou, se daji kombinovat ruzne druhy zelenin. Ovsem nikdy by nemely chybet platky bileho opeceneho chleba se syrem gruyere nebo reblochon.
Ty se k ni bud prikusuji a nebo se s nimi rovnou gratinuje.

LiviaKrausova

7. 9. 2022 00:38

:-)

LiviaKrausova

3. 9. 2022 06:30

maris: Děkuji :-)

Eja57 Eja57

2. 9. 2022 18:17

Nefungují hvězdičky, už jsem nahlásila adminovi

maris maris

2. 9. 2022 15:53

Polévka byla moc dobrá, dovolila jsem si přidat fotku, díky za recept;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, mrkev, brambory, máslo, mouka hladká, voda, koření polévkové, ořech muškátový, pažitka

TopRecepty.cz

Bramborová savojská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRr3