Rajčatová šťáva k uskladnění
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 478 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 24,27 g |
Vláknina | 251,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 745,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotová šťáva vyšla do 6 větších sklenek od okurek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2022 09:24
Marie Svarcova: Maruško,děkujiLoni jsem také dala celerové listy z bulvy,ale nebylo to ono.Tak jsem to vyzkoušela s řapíkatým a u toho už zůstanu.Ale jinak je tento základ dobrý i bez něj
Rajčat míváme hodně díky kamarádovi,který nás každý rok poctivě zásobí(rajčata,papriky,cukety)Z rajčat z obchodu není v poslední době dobrý ani salát.Jsou úplně bez chuti
Rajčat míváme hodně díky kamarádovi,který nás každý rok poctivě zásobí(rajčata,papriky,cukety)Z rajčat z obchodu není v poslední době dobrý ani salát.Jsou úplně bez chuti
20. 8. 2022 09:18
mika59: Moc děkuji,Miladko
20. 8. 2022 06:19
pěkný recept, dělávala jsem ji podle bývalé sousedky, tehdy nebyl řapíkatý celer a dávaly se čerstvé listy celerové bulvy, rajčata se pěstovala do výkupu
19. 8. 2022 19:51
To se mi líbí moc..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 35 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Co připravit z rajčat. Hodí se na saláty, k vaření i zavařování
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: rajče, jablko, cibule, celer řapíkatý, bobkový list, koření nové koření, pepř, skořice celá
Rajčatová šťáva k uskladnění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZRVp
4 názory