Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)

Remoska získává v našich kuchyních čím dál větší oblibu. Dá se využít i na pečení masových rolád s různými náplněmi. Jednou z nich může být náplň ze žampionů, které mohou v sezóně vystřídat lesní houby. Roláda chutná skvěle teplá, ale i studená a jistě vynikne i na různých obložených mísách.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

14. 8. 2022 17:30

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 806 kJ / 910 kcal
Bílkoviny118,99 g
Tuky42,49 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy8,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nevlastní remosku, upeče klasicky v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, olej, cibule, žampióny, vejce, sůl, kmín drcený, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOpy5