Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketový prešovský prívarok

S létem přichází ruku v ruce i sezona cuket. Pokud už vám dochází nápady, co z cukety připravit, vyzkoušejte pokrm pocházející ze slovenské kuchyně, prívarok. Sladkokyselý prívarok se hodí jako příloha k masu, vejcím, nebo ho můžeme konzumovat samotný.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 8. 2009 14:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 918 kJ / 697 kcal
Bílkoviny16,58 g
Tuky55,37 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept jsem trochu poupravil, ale je převzatý z kuchařky paní Štěpánkové a navíc ona dostala ten recept od paní Potočkové z Prešova. Upravil jsem si ho podle toho, jak to máme rádi. Může se s bramborem, chlebem, jen tak, ale i s masem různým je hodně jedlý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klukodvody klukodvody

13. 8. 2009 14:53

A ještě moje milá děvčat.:-D:-)):-8Všimli jste si,že jsem si začal podepisovat fotky abych zase neudělal nějakou blbost.
Paní Magdalenka eště sa hněváte?Tu sa Vám verejně ospravedlňujem.Naozaj som to nemyslel zle.:-8:-8:-8

klukodvody klukodvody

13. 8. 2009 14:51

No to maso:-DTo je upravené mleté podle Velikonoční rolády:-D:-D.Jen jsem si tam přidal místo klobásového koření čabajkové a dal jsem tam housky máčené v mléce,:-))Udělal jsem poměrně řídkou směs a na vymaštěném pekáčku upekl.Od manželky jsem sklidil pochvalu:yes:a pekáček jsme večer dojedli jen tak,protože houska byla v té nádivce a to stačí:-D:-D:-D:-D:-D

Iness Iness

13. 8. 2009 14:44

Mě by ještě zajímalo, co to máte k tomu za maso:-8

Iness Iness

13. 8. 2009 14:41

Tak to bych mohla vyzkoušet klukuodvody :-D Cuket mám na zahradě ještě dost. Líbí se mi ta fotka s vydlabanou cuketou, vypadá to jako dřevěná lžíce co se dělala dřív :-D Máte ode mě bodíka;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2009 14:38

Cukety, jak obří lžíce! Bomba recept, z cukety jde vařit tolik dobrot:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cuketový prívarok privarok z cukety čabajkové koření prívarok cuketovy privarok recept cukinovy privarok tekvicový přívarok cuketový prývarok tykvový přívarek bramborovy privarok babicovy dobroty 5.9. cukínový nákyp čabajková směs recept cuketovy privarok bramborovy privarek cuketovi privarek cuketovy¨¨privarek přívarek z dýně privarek z cukety cuketovyprivarok

Suroviny: cuketa, cibule, smetana zakysaná, kopr, kopr, cukr, sůl, olej, voda

TopRecepty.cz

Cuketový prešovský prívarok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLvN