Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování masa

165 min (45 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

14. 12. 2022 14:37

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 380 kJ / 2 003 kcal
Bílkoviny187,48 g
Tuky110,22 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,60 g
Sacharidy34,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, sůl, zelenina kořenová, voda, cibule, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, špek, víno červené suché, ocet, cukr, šťáva citronová, máslo, sádlo

TopRecepty.cz

Hovězí zadní na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Q37