Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na burgundský způsob podle mne

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min Varila som v papiňáku - v tlakovom hrnci 40 minút.

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava, Varila som v papiňáku - v tlakovom hrnci 40 minút.)

7. 12. 2022 14:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie12 478 kJ / 2 982 kcal
Bílkoviny241,24 g
Tuky139,31 g
Vláknina21,61 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy65,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hovädzie "burgiňon" je tradičný recept vo francúzskej burgundskej kuchyni.Tento guláš sa varí v červenom burgundskom víne, podáva sa s bagetou, ryžou, cestovinami alebo zemiakmi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, máslo, cibule, víno červené, protlak rajčatový, česnek, mouka, bylinky, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí na burgundský způsob podle mne

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6DBK