Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské buchtičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 180 min Doba tepelné úpravy: 15 min

195 min (180 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 11. 2022 12:55

Suroviny pro 18 kusů

18 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 011 kJ / 3 349 kcal
Bílkoviny75,23 g
Tuky99,68 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy523,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dle gramáže těsta někdy je potřeba přisypat trochu mouky. Tak, aby se vešlo na jeden plech.

Ideální je parní trouba, jsou pak krásně vláčné, nebo do trouby dát malý hrnec s vodou.

Jestli použijeme med, pak jsou lahodné, nesmí to být náhražky cukru, jinak těsto nenakyne, jak má.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka špaldová hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, cukr citronový, droždí sušené, sůl, máslo, žloutek,

TopRecepty.cz

Francouzské buchtičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L96yv