Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na česneku, cuketové zelí a karlovarský knedlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

80 min (40 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 11. 2022 15:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 703 kJ / 3 514 kcal
Bílkoviny211,77 g
Tuky172,53 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 4,79 g
Sůl11,51 g
Sacharidy266,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

13. 11. 2022 22:11

Marie Svarcova: děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 11. 2022 21:17

:-)<3:yes::yes:Pěkný recept a krásné foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, cibule, slanina anglická, sádlo, sůl, pepř, kmín drcený, česnek, vývar masový, cuketa, cibule, olej, sůl, kmín drcený, cukr, ocet, mouka hladká, rohlík, sůl, vejce, mléko, máslo, petrželka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na česneku, cuketové zelí a karlovarský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Q0p