Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vaječný koňak II.

Vánoce a vůbec zima je období, kdy si zatoužíme dát něco dobrého na zahřátí. Vaječný koňak je proto dobrou volbou. Na pečení sněhového cukroví potřebujeme bílky a žloutky tak ideálně využijeme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby odležení

15 min (15 min příprava, bez doby odležení)

9. 11. 2022 18:33

Suroviny pro 2 litry

2 litry

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 537 kJ / 3 236 kcal
Bílkoviny52,30 g
Tuky94,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,23 g
Sodík 327 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy237,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, salko, smetana, mléko, rum

TopRecepty.cz

Domácí vaječný koňak II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQkK