Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí minutka s hlívou, rajčatovou pastou a okurkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 8 min

15 min (7 min příprava + 8 min tepelná úprava)

6. 11. 2022 09:57

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 231 kJ / 772 kcal
Bílkoviny73,77 g
Tuky46,07 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 242 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy10,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nikdy neděláme vše najednou v jedné pánvi, pak by se maso neopékalo, ale dusilo a nebylo by křehké, šťavnaté, ale tuhé. Použijeme 2 pánve současně. Je to rychlé a do pár minut hotové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, máslo, olej, hlíva ústřičná, cibule šalotka, okurky sterilované, pasta rajčatová, vývar hovězí, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí minutka s hlívou, rajčatovou pastou a okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Orn