Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 11. 2022 16:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

6. 11. 2022 11:34

Marie Svarcova: Děkuji

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 11. 2022 09:31

:-)<3:yes::yes: nádhera, :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso, sádlo, cibule, brambory, mouka polohrubá, mouka hrubá, vejce, sůl, vejce, zelí červené, cibule, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, koření hřebíček, víno červené, jablko, cukr, ocet, špek, cibule, sádlo, česnek, sůl, mouka hladká, vývar masový

TopRecepty.cz

Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWJxZ