Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2022 19:16
18. 3. 2022 19:11
18. 3. 2022 18:41
18. 3. 2022 17:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 47 sekundami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 10 minutami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 3 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Další recepty
Suroviny: bílek, cukr krupice, cukr vanilkový, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, tresť rumová, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, tuk, smetana, ořechy
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
4 názory