Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruský boršč z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba tepelné úpravy: 95 min Záleží jak komu trvá vše nakrájet, něco se dá nastrouhat.

95 min (95 min tepelná úprava, Záleží jak komu trvá vše nakrájet, něco se dá nastrouhat. )

9. 3. 2022 18:29

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.

Nutriční hodnoty

Energie16 472 kJ / 3 937 kcal
Bílkoviny274,79 g
Tuky254,29 g
Vláknina35,96 g
Cholesterol 870 mg
Sodík 10,04 g
Sůl24,10 g
Sacharidy120,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokrm je nazýván polévkou. Ale jde o velmi vydatné jídlo, které nás zasytí na dlouhé hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, kost hovězí morková, voda, slanina uzená, cibule, pepř, koření nové koření, sůl, bobkový list, mrkev, celer, řepa červená, brambory, zelí, smetana na vaření, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cukr, mouka hladká, šťáva citronová, libeček, smetana kysaná

TopRecepty.cz

Ruský boršč z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9m5