Masovo-zeleninová směs po mexicku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,54 g |
Tuky | 3,11 g |
Vláknina | 16,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,77 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 66,59 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vždy, když jsou papriky levnější, nakoupím je, nakrájím a na sádle či oleji je osmahnu. Pak je dobře zabalím a dám do mrazu. Když už jsou zase drahé, až předražené, sáhnu do zásob. Takhle si předem připravuji i plněné papriky. Naplním masovou směsí, upeču v troubě, zamrazím, a pak udělám rajskou omáčku nebo nějakou jinou šťávu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2022 15:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat mátu. Oblíbená bylinka je nepostradatelná na bylinkové zahrádce i v kuchyni
Jak zpracovat papriky. Mohou tvořit hlavní chod, být součástí zeleninové směsi, dají se zavařit na zimu
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: prsa krůtí, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, brambory, fazolky zelené, koření mexiko, chilli, koření grilovací, olej olivový, sádlo, vývar masový, sůl
Masovo-zeleninová směs po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JDv
1 názor