Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

6. 3. 2022 07:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie12 498 kJ / 2 987 kcal
Bílkoviny197,02 g
Tuky117,91 g
Vláknina45,84 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 2,62 g
Sůl5,51 g
Sacharidy253,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha se hodí brambory, noky, chléb...

Já jsem měla zbytek bramborové kaše, tak jsem udělala placičky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

6. 3. 2022 09:51

Maruško moc děkuji za všechny milé komentáře k mým receptům.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 3. 2022 09:49

:-)<3 super ,:yes: :yes: moc se mi líbí recept (placičky milovali moji vnuci), foto láká k uvaření :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř, olej, slanina anglická, cibule, česnek, zelenina kořenová, protlak rajčatový, pivo černé, vývar masový, bobkový list, rozmarýn, kaše bramborová, vejce, sůl, pepř, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Vepřové ragú na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1xyP