Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 3. 2022 09:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 402 kJ / 813 kcal
Bílkoviny77,31 g
Tuky33,07 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy46,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, olej olivový, česnek, brambory, rajče sekané, mrkev, petržel, celer, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, pórek, koření oregáno sušené, tymián, majoránka, sůl, zelená nať

TopRecepty.cz

Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dpgq