Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toskánské závitky s rajskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 2. 2022 00:13

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 952 kJ / 945 kcal
Bílkoviny105,84 g
Tuky38,40 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

asanisimasa

20. 11. 2022 18:47

Ivana Ch: To je normální kadeřávek, ten méně kadeřavý.
shop.culinabotanica.cz/seminka/kaderavek-toskansky/

Ivana Ch

20. 11. 2022 18:08

No jo, kde ale vzít ty toskánské listy?

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 2. 2022 09:21

:-)závitky dělám s kadeřávkem ze zahrádky a vůbec neví, že jsou toskánské :yes::-D hlavně, že jsou moc dobré<3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí mleté, kadeřávek, pepř čtyř barev, koření italské bylinky, sůl, passata rajčatová, cibule šalotka, olej olivový, skořice, bazalka čerstvá, koření oregáno, šťáva citronová, cukr moučkový, sůl

TopRecepty.cz

Toskánské závitky s rajskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5JPv