Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na srbský způsob

Snadný pokrm na všední i sváteční dny. Plátky vepřové pečeně nejprve zprudka opečeme a poté spolu se špekem, cibulí, paprikou a rajčaty dusíme v troubě. Lahodné maso a zeleninovou šťávu můžeme při servírování doplnit třeba houskovým knedlíkem.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 2. 2022 18:13

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 549 kJ / 1 087 kcal
Bílkoviny175,12 g
Tuky29,32 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 373 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 2. 2022 08:57

:-)<3:yes: moc pěkný, jednoduchý recept (dávám ještě na maso koření čubrici ) :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, sůl, pepř mletý, cibule, lusk paprikový, rajče, olej, špek, paprika sušená sladká, voda

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na srbský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gy08