Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský perkelt s tarhoňou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

21. 2. 2022 13:34

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 617 kJ / 1 342 kcal
Bílkoviny126,45 g
Tuky30,41 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy136,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj recept tak, jak nám paprikový guláš, nebo chcete-li perkelt chutná :) Není to originál maďarský, ale náš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gizmooo gizmooo

1. 2. 2023 19:48

Já to smíchám jako rizoto a příloha - kys.okurek ... :-)

magdalenka magdalenka

23. 2. 2022 20:58

Ja tarhoňu vždy nasuším do zásoby, pred varením opražím na oleji (masti), niekedy aj s cibuľou, až potom zalejem vriacou vodou a udusím. Naozaj veľký rozdiel v chuti.

mata3636 mata3636

23. 2. 2022 20:40

Tarhoňa sa trocha rozvarila. Skúste ju opražiť na masti, zaliať horúcou vodou a udusiť, podobne ako ryžu. Rozdiel nebe a dudy

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 2. 2022 17:58

:-)<3<3 dala bych si, vypadá lákavě a určitě je moc dobrý :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, kapie červená, cibule, vývar zeleninový, česnek, sádlo, vločky, kmín mletý, paprika sušená sladká, sůl, pepř, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Maďarský perkelt s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9vE