Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec po venkovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 120 min

135 min (15 min příprava + 120 min tepelná úprava)

19. 2. 2022 13:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 307 kJ / 1 507 kcal
Bílkoviny203,76 g
Tuky42,74 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy35,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Původně jsme tento pokrm doma připravovali z naporcovaného králíka, ale zdroj domácích králíků vyschnul a předražené vychrtlé veverky z marketů nemá smysl kupovat.

Další odzkoušené varianty jsou z telecího a krůtího masa.

My jsme zvyklí to servírovat s těstovinami, ale takový karlovarský knedlíček by tomu slušel taktéž.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Geryyy Geryyy

13. 2. 2024 16:05

Vyzkoušeno a mohu jen doporučit :yes:

hilgertom hilgertom

20. 2. 2022 10:36

Marie Svarcova: já jak můžu někam nalejt pivo nebo víno tak ho tam vrznu :-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 2. 2022 09:34

:-):yes: dělám podobně jen s troškou wocesteru místo vína . Pěkný recept i foto :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, hříbky sušené, víno bílé, petrželka, máslo, sádlo, mouka hladká, bazalka čerstvá, pepř, sůl, těstoviny

TopRecepty.cz

Vepřová plec po venkovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6L1V