Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masopustní (zabíjačkový) guláš

Tradiční masopustní guláš se vaří nejen z vepřového masa, ale i z vnitřností, špeku a klobás. Také proto se stal symbolem masopustního hodování. Připravte ho letos podle našeho receptu, zaručeně si na něm pochutná nejen mužská část rodiny.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 65 min

90 min (25 min příprava + 65 min tepelná úprava)

3. 2. 2022 15:51

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 734 kJ / 2 566 kcal
Bílkoviny186,88 g
Tuky175,40 g
Vláknina16,81 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 4,31 g
Sůl10,60 g
Sacharidy55,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Kluci v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr007

19. 2. 2023 12:32

To není zabijačkový guláš.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, krkovice vepřová, špek uzený, klobása, cibule, česnek, rajče sterilované, vývar masový, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Masopustní (zabíjačkový) guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0vkL