Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový moučník

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 1. 2022 19:14

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie12 911 kJ / 3 086 kcal
Bílkoviny85,71 g
Tuky107,85 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy437,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, jogurt, vejce, olej, ovoce

TopRecepty.cz

Rybízový moučník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Pn3