Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená krkovička v šunkovaru

Připravit si domácí šunku z krkovičky není náročné, jen zabere více dnů. Avšak i to má svůj důvod a věřte, že se to vyplatí. Krkovičku nejprve necháme naložit v láku a poté ji uvaříme v šunkovaru. Po vychladnutí pak můžeme koštovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba tepelné úpravy: 180 min

180 min (180 min tepelná úprava)

21. 1. 2022 19:19

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 421 kJ / 2 252 kcal
Bílkoviny258,70 g
Tuky135,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 9,91 g
Sůl1,30 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento a další recepty zhlédnete na: www.domaci-jidelnicek.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 4. 2022 18:16

Pavle moc děkuji za fajn recept:-K Udělali,pochutnali:-Q
U nás bylo jen ze 3/4 kg krkovice na zkoušku.Příště bude rozhodně větší množství.Do nálevu šlo 15 g obyč.soli a 15 g pragandy.Hodnoceno už bylo,tak teď ještě fotky:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 1. 2022 10:49

:-)<3<3 to mě vrátilo tak o 40 let zpět, ještě ten šunkovar také mám, musím opět udělat . :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, praganda, bobkový list, koření nové koření, voda

TopRecepty.cz

Dušená krkovička v šunkovaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xO0B