Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 7. 2022 13:14

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 873 kJ / 1 165 kcal
Bílkoviny124,75 g
Tuky45,60 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy51,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: filet rybí, hrášek, mrkev, dýně hokkaido, koření na ryby, sůl, pepř, kmín celý, máslo

TopRecepty.cz

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD8v