Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na divokém koření

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

10. 7. 2022 09:08

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 896 kJ / 1 409 kcal
Bílkoviny139,57 g
Tuky82,41 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,75 g
Sacharidy24,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, sůl, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, špek, pasta rajčatová, cukr, bobkový list, koření divoké, vývar hovězí, crème frâiche, šťáva citronová, brusinky, citron

TopRecepty.cz

Hovězí maso na divokém koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrX6x