Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vláčná rybízová buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 7. 2022 12:17

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 121 kJ / 5 526 kcal
Bílkoviny82,41 g
Tuky204,52 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy829,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto je naše oblíbená buchta, když máme rybíz. Je hezky vláčná a moc dobrá! Vždy se po ní hned zapráší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanka6677

9. 7. 2022 00:05

Dnes jsem upekla a zmizela během chvilky. Je rychlá, vláčná a moc dobrá. Ukládám a určitě nepeču naposled.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, cukr vanilkový, jogurt bílý, vejce, máslo, rybíz, mouka polohrubá, tuk, cukr, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Vláčná rybízová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r62D