Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 7. 2022 20:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 901 kJ / 4 517 kcal
Bílkoviny69,46 g
Tuky212,83 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 342 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy563,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenuus Lenuus

22. 1. 2023 16:40

Dělávám. Stejně ho pekla babička. Milujeme ho. <3 <3 <3

RubyRom RubyRom

3. 7. 2022 19:11

Moc dobrý také ho dělám a dělávala nám ho maminka :-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 7. 2022 07:23

:-)<3:yes: i u nás oblíbený koláč :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr krystal, žloutek, bílek, cukr krystal, sůl, rybíz, tuk

TopRecepty.cz

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD0v