Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandský řízek pečený s bramborami

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

30. 6. 2022 17:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 294 kJ / 2 460 kcal
Bílkoviny112,40 g
Tuky219,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,85 g
Sacharidy8,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem dělala jen dva kousky, zbytek masa jsem odložila na příště. Tyto řízky jsou určitě dietnější, hlavně pro ty co nemohou smažené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

1. 7. 2022 10:15

:-K vypadá to bezvadně,jako všechny Vaše recepty..:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 7. 2022 08:20

:-)<3:yes::yes opět moc pěkný recept a krásné foto :yes: líbí se mi tam gouda, mám ji ráda a řízky z trouby jsou skvělé :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, sýr gouda, smetana ke šlehání, sůl, pepř, petrželka, mouka polohrubá, vejce, strouhanka, brambory, cuketa, kapie, cibule červená, sůl, pepř, paprika sušená sladká, bylinky, olej

TopRecepty.cz

Holandský řízek pečený s bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADq1l