Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s oravskou slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 90 min

135 min (45 min příprava + 90 min tepelná úprava)

6. 6. 2022 13:17

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 952 kJ / 1 184 kcal
Bílkoviny172,80 g
Tuky50,16 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy9,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

7. 6. 2022 21:23

Anna Kocikova: moc děkuji:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2022 20:17

Chutná roláda a ta krásná barva šťávy nemá chybu:-Q:-K

RubyRom RubyRom

7. 6. 2022 08:56

Marie Svarcova: děkuji:-K

Ivana Ch

7. 6. 2022 08:07

:-D:-D:-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 6. 2022 07:31

:-)<3:yes: máme rádi rolády a závitky, tato je jednoduchá, krásná a 100 % výborná.:yes: a foto :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, slanina oravská, sůl, pepř, česnek, tymián, rozmarýn, koření oregáno, olej olivový, sádlo, cibule, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s oravskou slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2qgn