Přírodní karbanátek v bránici
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,27 g |
Tuky | 90,77 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Měla jsem více masové směsi, tak jsem hned udělala stejným způsobem šišky a zamrazila. Pak stačí jen vytáhnout a upéct. Hodí se jak k dušenému zelí, nebo na studené mísy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2022 09:54
4. 6. 2022 07:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z mletého masa můžete vytvořit spoustu výborných a poměrně rychlých jídel
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: maso vepřové mleté, vejce, smetana 12%, hořčice, paprika sušená sladká, cibule, česnek, pažitka, kmín mletý, sůl, blána tuková vepřová, olej, vývar masový, mouka hladká, máslo
Přírodní karbanátek v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZRwn
2 názory