Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezová panna cotta

Bezové květy můžeme sbírat během vrcholícího jara. Mají široké spektrum využití, můžeme je sušit, zpracovat do sirupů nebo i smažit. Inspirací tohoto receptu je jihotyrolská kuchyně, kde z květů připravují lahodnou a osvěžující panna cottu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min 2 hodiny nechat směs zchladnout v lednici

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, 2 hodiny nechat směs zchladnout v lednici)

27. 5. 2022 10:09

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 417 kJ / 817 kcal
Bílkoviny11,20 g
Tuky44,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy93,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jihotyrolské hospodyně z květů bezu rády připravují nejrůznější pokrmy, mezi které patří i bezová panna cotta. Pokud jste milovníci sladkého, jistě oceníte tento svěží dezert.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 5. 2022 06:57

:-)<3:yes::yes: paráda :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: smetana, cukr, sirup, cukr vanilkový, kůra citronová, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Bezová panna cotta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2RRk