Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 554 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,13 g |
Tuky | 91,03 g |
Vláknina | 40,18 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 83,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tip: Nejprve rybu opečte na straně s kůží tak na 80% a až ji obrátíte, přidejte na pánev trochu másla, stáhněte z ohně a nechte dojít. Kůžička zůstane pěkně křupavá.
Recept z restaurace upravený pro domácí podmínky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2022 07:33
Jen bych možná - v názvu je ragú a v postupu pyré, to mi přijde výstižnější.
4. 5. 2022 06:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Sklizeň zeleniny v říjnu: Začneme od rostlin citlivých na chladné počasí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: siven, pancetta, cibule, máslo, hrášek, salát římský, vývar masový, česnek, sůl, pepř, estragon
Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R2W0
2 názory