Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí ossobuco a šafránové rizoto

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 90 min

135 min (45 min příprava + 90 min tepelná úprava)

1. 5. 2022 13:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie42 415 kJ / 10 137 kcal
Bílkoviny275,24 g
Tuky139,79 g
Vláknina399,26 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 2,94 g
Sůl3,08 g
Sacharidy1 684,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

2. 5. 2022 13:24

Marie Svarcova: to máš pravdu.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 5. 2022 07:54

:-)<3<3:yes::yes:velká lahůdka :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka telecí, cibule šalotka, pórek, česnek, olej olivový, máslo, mouka hladká, rajče, víno bílé, vývar masový, sůl, pepř, česnek, petrželka hladkolistá, citron, olej olivový, cibule šalotka, rýže, sůl, pepř, víno bílé suché, šafrán, vývar drůbeží, máslo, parmazán

TopRecepty.cz

Telecí ossobuco a šafránové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prEr